4 tipp a szingliség élvezéséhez, hogy utána párkapcsolatod lehessen

4 tipp a szingliség élvezéséhez, hogy utána párkapcsolatod lehessen

Talán most te is azon nőksingle-woman-the-single-woman-guide közé tartozol, aki utál egyedül lenni és szeretne maga mellé egy olyan társat, aki szeret, törődik veled és hűséges hozzád.

Talán azt érzed most, hogy szinglinek lenni a világ legrosszabb dolga.

Jó párkapcsolatba azonban még senki nem került úgy, hogy utált egyedül lenni.

Ha szeretnél egy boldog párkapcsolatot, akkor először meg kell tanulnod egyedül boldognak lenned, jól érezned magad a saját bőrödben és szerelembe esned magaddal, hiszen az értékes férfiak olyan nőt keresnek, akik örömöt és boldogságot sugároznak magukból és folyamatosan építik a saját életüket.

A mai bejegyzésben adok neked 4 tippet, hogy hogyan tedd ezt meg:

 1. Csinálj valamit, amire büszke vagy. Azáltal, hogy szingli vagy nagyon sok időd van arra, hogy megtaláld, hogy mi az, ami iránt igazán lelkes vagy és ezekben olyan szintre fejleszd magad, amire büszke is vagy.Így, ha találkozol álmaid férfijával, akkor látni fogja benned a tüzet és a büszkeséget, ami rendkívül vonzó lesz számára.Például, ha tudod, hogy lelkesedsz a művészetek iránt, akkor elkezdhetsz festeni és 1-2 hónapon belül olyan képeket fogsz készíteni, amivel még saját magad is teljesen le fogod nyűgözni.Ha pedig már most tele vagy célokkal, akkor ez egy vissza nem térő lehetőség, hogy minden egyes nap ezek megvalósításán dolgozz.
 2. Mélyítsd a kapcsolatot önmagaddal. images (2)A legfontosabb kapcsolat, amelyikben életed végéig részt fogsz venni, az a magaddal való kapcsolatod.Ha utálsz szingli lenni, akkor biztos vagyok benne, hogy ezt a kapcsolatot az elmúlt időben elhanyagoltad és ez egy nagyszerű lehetőség, hogy dolgozz ezen és megadj magadnak mindent, amire a párodtól várnál.Azt javaslom, hogy kezdj el időt tölteni egyedül és ismerd meg önmagad.Ezt csinálhatod úgy is, mintha egy teljesen ismeretlen emberrel ismerkednél.Elviheted magad randizni a legjobb éttermekbe, kitalálhatsz magadnak nagyszerű programokat, például különböző múzeumokat meglátogatni, kalandparkokba elmenni, vagy akár elviheted magad wellnessezni.Emellett nagyszerű mód az önmagaddal való kapcsolat javítására a jóga, a meditáció, valamint bármilyen tréning, coaching program, amely önmagad és az életed fejlesztéséről szól.
 3. Próbálj ki ismeretlen dolgokat. Hosszú távon minden embernek szüksége van a változatosságra az életében, hiszen az ismeretlen dolgok azok, amik igazán izgalmassá teszik azt.Biztos vagyok abban, hogy nagyon sok barátod nyitott lenne heti egy olyan programra, amit még soha nem csináltatok, vagy olyanokra, amik tele vannak izgalommal.Összeszedtem pár programot, amit kipróbálhattok:
  • Szabadulós játékChocolate-Lab-class-adults
  • Rafting
  • Siklóernyőzés
  • Falmászás
  • Rajztanfolyam
  • Csokoládékészítő tanfolyam
  • Bowling
  • Biliárd
  • Evezés
 1. Tedd jobbá valaki más életét. Problémáink csak addig lehetnek az életünkben, amíg önmagunkkal foglalkozunk. Amint elkezdünk másokra figyelni és másokkal foglalkozni az összes problémánk elkezd a háttérbe olvadni.Ha igazán boldog és elégedett szeretnél lenni az életeddel, akkor segíts önzetlenül másokon és törődj őszintén másokkal.Íme pár dolog, amivel jobbá teheted mások életét:
  • Adj ételt egy hajléktalannak és kérdezd meg, hogy mi volt a legjobb emléke az életében.
  • Kérdezd meg a kávézókban a baristákat, az étteremben az eladókat, hogy hogy telik a napjuk.
  • Figyeld meg a kollégáidat, hogy mi az, amiben igazán jók és dicsérd meg őket érte.

Biztos vagyok abban, hogy amint elkezded egyedül is élvezni az életed és egyedül is teljesnek érzed magad, a férfiak is észre fogják venni és nagy tömegekben elkezdenek érdeklődni irántad.

Kérlek oszd meg velünk kérdésedet, véleményedet!

INGYENES HÓDÍTÁSI TIPPEK NŐKNEK

Mi A Sikeres Párkeresés Elsőszámú Titka? Most TE is megtudhatod! Kattints ide és OLVASD el