Hogyan akadályozd meg, hogy összetörjék a szíved

Hogyan akadályozd meg, hogy összetörjék a szíved

Egy kedves ismerősöm mesélte, hogy hosszú találkozgatások után együtt töltött 2 napot egy csodálatos nővel, majd rá 3 napra élete legkellemetlenebb telefonhívásában volt része.

Már sokszor találkoztak, őszintén megnyíltak egymásnak és hosszú várakozások után végre lefeküdtek egymással, miközben remekül érezték magukat együtt. Mindezt szabadon és elvárások nélkül, csupán azért, mert nagyon jó volt közöttük a kémia. Legalábbis ezt hitte, miután többször is elmondta a lánynak, hogy imádja az együtt töltött időt, de nem szeretne hosszútávú kapcsolatot.

Ezek után az ismerősöm pár nap múlva kap egy telefonhívást, amiben a nő azt mondta neki:love-breakup

„Láttam, hogy instagramra feltöltött egy másik nő veled egy képet. Lefeküdtetek egymással?”

Ő elmondta, hogy igen.

Erre rögtön a fejéhez vágta, hogy hogy lehet ekkora ***, hogy kihasználta őt és fogalma sincs, hogy mennyire megbántotta, majd megkérdezte, hogy hogyan tudta ezt tenni vele, miután őszinte volt vele és megnyílt neki.

Mivel már nagyon sok ehhez hasonló történetet hallottam, amikor a férfiak őszintén vagy kevésbé őszintén elmondták, hogy mit akarnak és a nők tudtára adták, hogy mire számíthatnak, mit várhatnak el tőlük, ennek ellenére a nők lefeküdtek velük és miután nem lett belőle hosszú távú kapcsolat a nők összetörve és kihasználva érezték magukat, sokszor a férfit hibáztatva.

Emellett nagyon sok olyan történetet is hallottam már, amikor bár a srácok nem adták a nők tudtára, a nők legbelül tudták, hogy az a srác, akivel lefekszenek, nem akar tőlük mást, mégis ágyba bújtak velük és utána úgy érezték, hogy kihasználták őket.

Ezt a bejegyzést azért írom meg, mert szeretném, ha a jövőben el tudnátok kerülni ezeket a fájdalmas helyzeteket és meg tudnátok óvni a szíveteket.

Íme 4 tipp, amelyek segítségével elkerülheted, hogy összetörjék a szíved:

 1. PassionVedd komolyan, amit a férfiak mondanak. A legtöbb férfi őszintén el fogja mondani neked, hogy mi az, amit elvárhatsz, mi az, amire számíthatsz tőle, és ha egy férfi azt mondja, hogy még nincsen kész hosszú párkapcsolatra, vagy nem akar most hosszútávú párkapcsolatot, akkor ez így is van.
 2. Légy őszinte magaddal. Tudom azt, hogy mennyire szeretnél egy rendkívüli férfit hosszútávra az életedben, és amikor végre találkozol a számodra tökéletessel, akkor érhető, hogy mindenképpen meg akarod tartani. Ha ő azonban nem akar tőled párkapcsolatot, akkor lehet akármennyire különleges, be kell ismerned, hogy ő nem a tökéletes számodra, mert a számodra tökéletes pasi az, akiben megvan minden, amit szeretnél ÉS hosszú távon veled akar lenni.
 3. Tiszteld az értékeid és fejezd ki azt, amit szeretnél.

  A legszexibb dolog, amit egy nő tehet, az az, hogy tiszteli az értékeit és kifejezi azt, amit szeretne. Ha ezt elkezded alkalmazni, meg fogod őrjíteni a pasikat és nem fogod tudni őket lerázni magadról.

  Képzeld el, hogy egy srác, akiről tudod, hogy nem tervez hosszú távra veled, de mindketten kedvelitek egymást és szerettek időt tölteni egymással, le akar feküdni veled és te azt mondod neki: „Mást sem szeretnék jobban, mint lefeküdni veled, de én csak akkor fekszem le valakivel, ha tudom, hogy hosszútávra tervez.”

  Miért nyűgözöl le egy férfit ezzel a mondattal?Wallpaper-love-kiss-couple-to-the-desktop

  Mert azt kommunikálod neki, hogy kész vagy és meg is tudsz adni számára mindent, amire vágyik, de csak akkor, ha kiérdemli azáltal, hogy tisztel téged és hosszú távra tervez veled.

  Ezzel megmutatod nekik, hogy milyen erőteljes nő vagy és magabiztosságot, céltudatosságot, valamint hatalmas értéket sugárzol magadból, amire minden férfi vágyik.

Kérlek oszd meg velünk kérdésedet, véleményedet!

INGYENES HÓDÍTÁSI TIPPEK NŐKNEK

Mi A Sikeres Párkeresés Elsőszámú Titka? Most TE is megtudhatod! Kattints ide és OLVASD el