Freiwill Ádám

Gondolom szeretnéd megtudni

 

hogyan jutottam el oda, hogy férfiaknak és nőknek segítek a boldog párkapcsolat megtalálásában és fenntartásában? Miért fektetek nagy hangsúlyt az önmegismerés, önfejlesztés és a belső út alappilléreire? Több, mint 12 évvel ezelőtt az egész munkát és tapasztalatszerzést önmagammal kezdtem el.
Nem értettem a nőket, nem tudtam mit kezdeni a belső félelmeimmel és sok-sok kudarc, gyakorlat és tapasztalat kellett ahhoz, hogy ez megváltozhasson. A változás nem volt könnyű, életem egyik legnehezebb időszakát éltem meg akkor.
A fejlődésem története másokat is inspirált és idővel elterjedt a híre. 2007 óta több ezer emberrel foglalkoztam személyesen, 2009 óta pedig már vállalkozásszinten végzem csapatommal ezt a hivatást, napi szinten.

 

Ügyfeleink közül sokan már boldog házasok

 

és több olyan kapcsolat létrehozásában is volt lehetőségünk “segédkezni”, amiből már gyermekek is születettek.
Azt gondolom, hogy mindenki a saját boldogságának a kovácsa, és aki beleteszi az időt, az energiát és igazán akarja a változást az életében, az előrejut. Ő eredményt ér el és szeretetteljes emberi kapcsolatokra tesz szert. Hitvallásom a régi bölcsesség:

 

“Ismerd meg önmagad és megismered a világot.”

Ha megismered önmagadat és nekilátsz “kigazolni a belső kertedet” azaz folyamatosan csiszolgatsz a fejlesztendő területeken – és közben a mában és nem a mának élsz, már neki is láthatsz annak, hogy tegyél valamit a (jövőbeli) párodért, embertársaidért és a világért.Tapasztalatom szerint az igazi boldogság az az elégedett állapot, mikor A FELADATODAT végzed nap mint nap és HALADSZ ELŐRE AZ ÚTON embertársaiddal együtt. Ehhez először meg kell találnod az életcélodat és azokat az embereket, akikkel egy úton akarsz járni. Tehát fel kell tenned a kérdést: Mit is akarok valójában? Merre akarok tartani az életemmel? Mihez és kikhez akarok kapcsolódni és kikhez nem?
Így válik idő után életed központi mozgatórugójává a szeretet, az elfogadás, a tenni akarás és a jóakarat. Ezt tudja működtetni a tiszta és őszinte kommunikáció, a manipulációmentes ismerkedés és a fejlődésorientált, szeretetközpontú párkapcsolat. Erre az útra rátalálni majd haladni rajta sokszor fáradságos, olykor szenvedéssel teli, de egyben csodálatos is és nagyon megéri. Ebben tudok neked és tudunk egymásnak segíteni. Ez lett a küldetésem és amit igazán élvezek benne az az, hogy nap mint nap a női és férfi lélek mélységeibe merülhetek le buvárruha nélkül. 🙂

 

Kedvenc idézetek
“Akinek van miért élnie, az szinte bármilyen hogyant kibír.” – Friedrich Nietzsche
“Szeretni valakit, az több, mint egy erős érzés – az döntés, ítélet és ígéret.” – Erich Fromm