“Bátorságot kaptam a kezdeményezés első megtételére, miután megértettem, hogy a Férfiak is ugyanúgy félnek mint Mi! :)” 

~ M. Szilvia ~

“Ádámon keresztül kicsit bele tudunk látni a férfiak fejébe, a saját, és több ezer férfi gondolatait tudja felénk közvetíteni. És ha férfiakkal szeretnénk kapcsolatba kerülni, akkor nem árt, ha legalább sejtjük, hogy mit miért tesznek.”

~ B. Edit ~

“Felszabadít érzelmileg, nagyon jó tippeket lehet belőle tanulni, segít átlátni a férfi-nő kapcsolatok rejtelmeit és jókat lehet nevetni közben az életből felhozott témákon. “

~ P. Mónika ~

“A tanfolyam segít megérteni a férfiak gondolkodását. Illetve tanácsol dolgokat azzal kapcsolatban mi helyes és mi nem az ismerkedés során, ha hosszú párkapcsolatot keres valaki és nem alkalmit.”

~ Cs. Andrea ~

“Újra erőt kaptam, hogy keressem az igazit és elkerüljem az egyéjszakás kalandokat, ezáltal újra erős Nőnek érzem magam!”

~ P. Anikó ~

“Huszonéves lányoknak kötelezővé tenném. Nekem is sokat segített volna, ha korábban tudom ezeket az információkat. “

~ K. Ildikó ~

“Az előadást mindenkinek ajánlom, aki már eljutott arra a szintre, hogy foglalkoztatja az önismeret és önfejlesztés, párt keres vagy éppen a jelenlegi párkapcsolatán szeretne javítani, esetleg a meglévő boldog párkapcsolatát akár örökre azon a szinten tartani.”

~ T. Orsolya ~

“Az előadás hitet adott abban, hogy a “hétköznapi” élethelyzetek is segíthetnek az ismerkedésben, csak bátornak és ötletesnek kell lennünk. Ebben kezdtem kételkedni az utóbbi időben, de az előadástól erőre kaptam, feltöltött.”

~ F. Annamária ~

INGYENES HÓDÍTÁSI TIPPEK NŐKNEK

Mi A Sikeres Párkeresés Elsőszámú Titka? Most TE is megtudhatod! Kattints ide és OLVASD el